Na het eerste telefonische of mailcontact spreken we een dag af voor de telefonische intake.
Hierin kunnen we de eerste gegevens en knelpunten in kaart te brengen. We bekijken hoe de situatie nu is en wat je van MOORorganized kunt verwachten. Wanneer je mijn hulp echt wil inschakelen stuur ik je een afspraakbevestiging en een contract toe. Dit kan je dan nog rustig doornemen.


Bij het kennismakingsgesprek gaan we samen kijken naar de huidige situatie om een duidelijk beeld te creŽren. Vanuit dit gesprek wordt een plan opgesteld om aan de slag te gaan. Een kennismakings-gesprek duurt gemiddeld tussen de 1 Š 2 uur. Je krijgt binnen een week na de intake een offerte die je tot niets verplicht. Volgt er uit het kennismakingsgesprek een opdracht dan worden er voor dit gesprek geen kosten in rekening gebracht. Volgt er geen opdracht dan zijn er wel kosten verbonden aan dit gesprek (zie kosten en voorwaarden).


We gaan samen aan de slag om structuur aan te brengen. Dus we ruimen de kasten uit, geven spullen een eigen plek, sorteren de post en/of bekijken de administratie.


Afronden van de werkzaamheden en ervoor zorgen dat je met een goed gevoel mij weer kan laten gaan. Een onderdeel is dat we gezamenlijk het contract verscheuren als een symbool dat je kan gaan beginnen aan een nieuwe opgeruimde en geordende periode.


Na een week of zes neem ik weer contact op om te kijken hoe het gaat en of er toch weer knelpunten terug komen. Uiteraard kan je zelf ook altijd contact met MOORorganized opnemen.