Zowel als Organizer en Budgetcoach handel ik volgens de volgende kerncompetenties:


Handhaven van algemene of professionele sociale en ethische normen en waarden, ook bij druk van buitenaf om hiervan af te wijken.
Je mag van mij verwachten dat ik betrouwbaar ben en je op deskundige wijze zal begeleiden.
Het is een beroep waarin ik in veel privacy gevoelige spullen en papieren duik. MOORorganized werkt vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim.


Onderkennen van en rekening houden met de gevoelens en behoefte van anderen; zich verplaatsen in anderen en zich bewust tonen van de invloed van het eigen handelen op anderen.
Ik ben mij bewust van de schaamte die men kan voelen als je in een huishoudelijke of financiŽle onoverzichtelijke situatie zit. Helaas ontstaan deze situaties, of je het nou wel of niet zelf in de hand hebt, dit kan gebeuren.


Met originele oplossingen komen voor problemen die met de situatie verband houden.
Bedenken van nieuwe mogelijkheden om tot een resultaat te komen.

Ik probeer altijd meerdere manieren om een taak uit te voeren, experimenteer met mogelijkheden, probeert andere aanpakken uit. Wat mij betreft is er voor ieder probleem een oplossing te vinden.


Op een directe manier het gedrag van de ander ter sprake brengen, zodat deze bewust wordt van zijn of haar gedrag en de effecten daarvan op anderen.
Soms is het nodig om iemand te confronteren met zijn of haar gedrag voordat we een verandering hierin kunnen bewerkstelligen. Dit kan betekenen dat je af en toe een spiegel voor krijgt om na te kunnen denken hoe we gezamenlijk de situatie anders kunnen gaan aanpakken.